juliathorellillustration

Dags för att gå tillbaka till detta illustrationsprojekt, den egna barnboken. Den är superkul att göra men det går ungefär hundra gånger långsammare med akvarell. Och det går hundra gånger långsammare när man själv är författare OCH illustratör.

På min Instagram lägger jag upp fler bilder från projektet, beräknad utgivning är början på 2017.

Idag är det fredag, hurra! Solen skiner och det är alldeles krispigt ute, som det ska vara i september. Min plan för helgen är att träna, äta tortillas och kanske gå ut i skogen och plocka svamp. Det finns inte så mycket svamp i Stockholm än dock, av vad jag har hört. Jag önskar er en mycket trevlig helg!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...