juliathorell

Idag är det fredag och jag firar med att lägga upp en bild från förra hösten, en blåsig men fin oktoberdag.

Jag älskar hösten fram till slutet av oktober ungefär, sedan börjar energin långsamt sippra ur mig. Jag antar att det är så för dom flesta. I mitten av januari är jag som en urkramad skurtrasa, grå, frusen och oformlig. Men jag laddar upp med Omega 3, D-vitamindroppar och gravidvitaminer redan nu, haha.

Bladen brinner tipsar förresten om Bruno 3000 idag och har den på listan över höstens bästa barnböcker! Så himla roligt. Ha en fin fredag och krama varann lite extra idag, det ska jag göra.

 

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...