Här är lite bilder från ett jätteroligt vernissage vi var på med bebisen för ganska länge sedan, i september. Det är sent att posta, jag vet, men jag tycker att det är en sån fin och somrig känsla i bilderna! Saga-Mariah Sandberg är en kompis till mig som är en väldigt duktig illustratör. Hon jobbar mycket kommersiellt, illustrerar böcker och gör superfina affischer. Hon har dessutom världens finaste ateljé, i ett gammalt sekelskifteshus, Setterwallska villan. Jag är mycket avundsjuk. Själv drömmer jag om att bygga en ateljé hemma i vårt hus där vi bor, men än så länge finns det inte plats.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...