Hej! Jag har börjat jobba heltid igen efter föräldraledigheten och oh my! Vad mycket ideèr som snurrar i huvudet! Så mycket energi som har byggts upp under det sega (men mysiga) mamma-året, då all tankeverksamhet har legat på paus och all tid gått åt till att tvätta, städa, natta, mata, trösta, bära, leka, handla, diska, pyssla, mysa, dona.

Nu är jag tillbaka i jobbläge igen. Jag har börjat skissa på två böcker, en för barn och en för vuxna. Vi får se hur det hela utvecklar sig. Hur som helst så känns det helt underbart att få byta läge i livet, även om det var lyxigt att få vara hemma med bebis.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...