Vi var i Portugal förra veckan, och besökte kusten. Det var helt underbart! En av dagarna åkte vi på dagsutflykt till Peniche, surfarnas paradis. Det var varmt, havet bredde ut sig, en massa surfare sprang runt på stranden med sina brädor. Vi blev nästan sugna på att testa men då var man tvungen att gå surfkurs. Så vi gick och åt sardiner istället, och grillad svärdfisk. En mycket bra vecka på alla sätt. Nu är sommaren här även i Stockholm, det är till och med varmare här än i Portugal!

Share →

One Response to Hälsning från Peniche

  1. Julia Thorell, thanks for the article post.Really thank you! Great.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...