Det har varit seriedebutbar på Stadsbiblioteket, vilket var väldigt kul. Det var mycket folk och mycket cider och snacks i pausen, vilket i alla fall jag uppskattar, mer sånt! Det var även kul att prata med vissa som var där, speciellt Håkan var trevlig. På fotot syns alla debutanterna: Sofia Malmberg (”Elin under havet”), Jenny Berggrund (”Med eller utan dig”, Nina von Rüdiger (”Oblivion High”), Lisa Rydberg (”Fågel Bix”) och jag. Pelle Forshed (”De anhöriga”) var också med. Fotot har jag tagit från Stadsbibliotekets Facebooksida. Alice Thorburn och Patrik Schylström som höll i panelsamtalen står längst bak i bild.

Att prata på scen i mikrofon – nervöst!

Tagged with →  
Share →

4 Responses to Seriedebutbar på Stadsbiblioteket

  1. Håkan skriver:

    Tack för dina vänliga ord :) Jag tyckte att det var trevligt att träffa dig också. Synd att vi inte hann prata mer men vi kanske ses någon gång snart igen. Om du föresten var nervös där uppe på scenen så märktes det inte alls. Du klarade det galant.

    • Julia skriver:

      Tack så mycket! Ja, jag håller med, men vi ses säkert igen :) Jag tycker att det var roligt den här gången, förra panelsamtalet var jag nog mer nervös..