Jag var inne på olika bloggar jag gillar och råkade se den här bilden. Isabelle Pedersen bloggar på Radar magazine om sig själv, mode och livsstil. Och hon har väldigt bra smak tycker jag, speciellt när det gäller böcker! Det här är ett foto jag lånat från hennes blogg, kolla in om du gillar Audrey Hepburn, femtiotal och Frankrike. Nu ska jag fortsätta jobba.

Share →

2 Responses to Blir alltid lika glad när jag ser sånt här

  1. Håkan skriver:

    Jag var för några dagar sedan hemma hos en bekant, en kvinna i 50-årsåldern som jag inte ens visste var serieintresserad. Men jag kan glädja dig med att jag fick syn på Juni i hyllan. Boken dyker upp lite här och där.

  2. Julia skriver:

    Gud vad kul att höra! Vad glad jag blir. Det är en konstig känsla också, att folk faktiskt har den hemma i bokhyllan.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...