juliathorellbild

Jag skulle så gärna vilja gå upp i storlek just nu, och göra några större teckningar. Det får jag alltid lust med, efter att ha suttit och pillat med serier. Det är skönt att byta teknik, måla i färg eller fota eller göra något gigantiskt. Frågan är bara vad. Jag skulle vilja ha en utställning med stora bilder. Den här bilder är 70X100 cm i original, på fotot är den beskuren. Från 2007, tror jag. Nu ska jag sluta blogga och börja jobba.

Share →

5 Responses to Utställningsfix

 1. stefan niklasson skriver:

  härlig bild, du borde abslout teckna mer i storformat, ta med ett ark ut i solen och teckna med stora friska tag:)

 2. Julia skriver:

  Ja bättre än tallen till och med! :)

 3. Agnes skriver:

  Dags för utställning i farsans galleri?

  • Julia skriver:

   Ja det hoppas jag händer! Inom en inte allt för avlägsen framtid. Kul att du kommenterar!