Share →

6 Responses to Intervju i Kristianstadsbladet

 1. Martina från Cancerfonden skriver:

  Kul med intervju! :)

  • Julia skriver:

   Ja, visst är det bra att den handlade om Cancerfondenprojektet? Kul att du kommenterar! Och gillade sidan :)

 2. Håkan skriver:

  Det är mycket på gång samtidigt nu ser jag. Det är kul men hinner du ha någon semester? Jag har några dagar kvar på min semester och är i sommarstugan som faktiskt ligger i Vittsjö, eller i skogarna i en av byarna strax utanför om man ska vara petig. Vilken slump att sommaratugorna ligger så nära.

  • Julia skriver:

   Va?! Vad roligt! En underbar plats, men inte så vanligt att någon har sommarställe i närheten. Men nu när jag tänker efter har jag för mig att du har nämnt det? Vårt sommarställe ligger i Gundrastorp, utanför Vittsjö. Då antar jag att vi båda har hängt på Vittsjö bibliotek någon regnig dag..kanske vandrat på samma stigar i bokskogarna. Hoppas att du har sköna sista semesterdagar. Jag har faktiskt lite semester just nu, och är på väg upp till Dalarna. Åker strax. Det ska bli så skönt! :)

 3. Håkan skriver:

  Jag är otroligt nog också i Gundrastorp, fast i de mer avlägsna delarna i gränstrakterna mot Hyngarp. Visst har jag varit på biblioteket men de senaste åren har det alltid varit sommarstängt när jag varit i trakten. Jag har nog faktiskt oftare varit på kyrkogården alldeles i närheten där ett helt gäng släktingar på min farmors sida ligger begravda.

  • Julia skriver:

   Aha, Hyngarp! Det känner jag igen. Ja, biblioteket brukar vara stängt när jag är där också. Kyrkogården har jag inte varit på. Jag brukar cykla till Hörlinge ängar från Vittsjö, ett jättefint fågelställe. Men i Vittsjö centrum händer inte mycket…:) Nu ska jag dricka förmiddagskaffe, ha det bra så länge.