2013-09-30 15.37.43 2013-09-30 15.37.592013-09-30 15.48.51

Igår på Bokmässan hade jag, Lina Neidestam och Frida Ulvegren ett scensamtal med Johanna Koljonen som SVT-sändes – och det blev ett mycket bra samtal tycker jag. Om bl.a. fri kärlek, feminism och modellindustrin. Det är svårt att misslyckas med så coola och intressanta kvinnor. Vi pratade även om hur man tecknar på en dörrmatta, att vi inte vill reproducera stereotypa kvinnobilder och att vi sålde teckningar på dagis för att vi ville bli populära.

Share →

8 Responses to SVT UR – Intervju om fri kärlek, feminism och skönhetsideal med Lina Neidestam, Frida Ulvegren och Julia Thorell

 1. Lisah Silfwer skriver:

  Ni är grymma!

 2. Lars Krantz skriver:

  Jag läste Fri Kärlek igår och tyckte att den var jättebra!

  • Julia skriver:

   Tack Lars! Kul att höra :) Nu är jag sugen på att göra en bilderbok för barn, det ska vara det svåraste av allt har jag hört…men man behöver tydligen bara 12 uppslag, till skillnad från en seriebok som behöver typ 60 minst ! :O