bruno3000juliathorell

Omslaget till vår barnbok Bruno 3000 är här! Det här är inte den slutgiltiga formen men ungefär.

Vi är så himla glada och stolta över denna bok! Åsa Anderberg Strollo som har skrivit säger att det är det gulligaste och roligaste hon har skrivit hittills…och jag kan bara hålla med. Jag tror att det här är det mest hjärtknipande och sötaste jag har tecknat hittills. Åsa har verkligen lyckats fånga en pojke i åttaårsåldern, vänskap mellan pojkar, lojalitet och konflikter. Det är fint och det är roligt! Boken släpps i slutet av augusti på Alfabeta bokförlag. Då blir det releasekalas.

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...