juliathorellFoto: Tanja Metelitsa

Här är en positiv recension av Bruno 3000, skriven av Annas bokblogg.

“Tvillingarna är rikligt illustrerat med bilder som både följer och interagerar med texten (eller om det är tvärtom) och det är en synnerligen lyckad kombination tycker jag.”

“…jag tycker att de lyckas göra något eget och dessutom göra det väldigt bra. Jag gillar det vardagliga som blandas med stora som små tankar om sådant som är viktigt i en åttaårings liv. Och jag gillar den luftiga layouten och alla bilder och pratbubblor och att handlingen utspelar sig i Malmö och att det presenteras olika sorters människor och att det är så mycket lek i Brunos liv och att allt är liksom bara vanligt. Jag ser fram emot kommande delar om Bruno 3000. Annas bokblogg

Tack för det!

Nu tar jag fredag, ha en fin helg.

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...