juliathorell

En av mina favoritgrejer är att få komma ut i skolor och föreläsa eller leda workshops.

Jag blir alltid själaglad över att få åka ut på föreläsningar eller workshops. Den här bilden är från en föreläsningsdag jag hade på Wendela Hebbe Gymnasium förra året. Som mest har jag föreläst för ett par hundra personer, det var på Kunskapsgymnasiet i Nyköping. Jag har även haft workshops för KonstLAB i Östersund, Örebro konsthall, Grafikens hus i Mariefred, Luma Kulturhus i Södertälje, Ingridskolans Gymnasium, Viktor Rydberg Gymnasium, Kulturhuset i Stockholm m.m.

Jag brukar prata om tecknandets historia (och klämmer in en feministisk synvinkel), mitt eget arbete, hur man kan göra bildberättelser på bästa sätt. Jag tar upp olika tekniker och knep både när det gäller själva tecknandet och hur det går till att berätta en bra story. Jag är själv utbildad på Gerlesborgsskolan och på Konstfack och har lärt mig mycket av mina egna lärare.

Eleverna imponerar mig ofta när dom själva ska rita, det är nästan det roligaste med att leda workshops!

Kontakta mig gärna för föreläsningar eller workshopuppdrag: info@juliathorell.com

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...