brunorecension

“Läslockande för alla” är rubriken när Skånska Dagbladet skriver om några nya barnböcker, däribland Bruno 3000.

“Bruno 3000 – tvillingarna (Alfabeta) heter en ny bok av Åsa Anderberg Strollo, text och Julia Thorell, bild. Bruno är åtta år (tretusen dagar ungefär) och detta är hans dagbok. Han beskriver och ritar vad som händer om dagarna, både det roliga och det han skäms för. Tom och Ture är tvillingar och Brunos bästa kompisar. Tillsammans är de sakletare, bygger med Lego, tränar judo, jobbar med grupparbete i skolan och en massa annat kul, tills en dag när tvillingarna berättar att de ska flytta till New York. Det är vardagsnära och det är lätt att känna igen sig i situationerna.”

Tack Skånska Dagbladet!

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...