Nu tar jag en paus både från ritandet och från sociala medier i ett par veckor, vi ska nämligen till Holland hela familjen! Det blir mycket spännande att resa med en bebis. På ritbordet har jag några projekt som väntar, men det får ta den tid det tar. Här är en akvarellbild från nya boken. Ha en trevlig sommar!

Share →

3 Responses to Sommarpaus

  1. BryanMonna skriver:

    I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

    http://gruparteco.com/find-some-personalized-essay-writing-help-with/

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...