Här i bilen spenderar jag numera säkert en timme om dagen. Så blir det, när man bor ute på Värmdö. Fyrtio minuter tar det att köra till stan, 30 om det är lite trafik. Så jag kör och kör och kör. Lyssnar på Skärgårdsradio och filosoferar. Stör mig på folk som kör om för snabbt, folk som kör framför mig för långsamt. Folk som kör för nära stör mig och även dom som kör för långt bort. Haha.

Frilansandet fortsätter och min kalender är inte fullbokad än inför hösten, så om du har en bok som behöver en illustratör eller andra uppdrag, hör gärna av dig! Jag är i startgroparna för att jobba järnet, känns det som, och full av energi. Hoppas att ni har en fin sommardag därute, nu när allting blommar och fåglarna kvittrar som galna.

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...