En hälsning från en tågstation

juliathorell

Hej bloggen, den här bilden tog jag när jag var på väg till ett möte, det är därför jag ser så ansträngd ut. Det är mycket jobb just nu med att få klart Brunobok nummer två och den egna barnboken. I december går jag på mammaledighet. Däremellan ska en flytt klämmas in och lite annat smått och gott. Den 26:e är det Kolla-tävlingens årliga fest med prisutdelning, någon som ska gå?! Jag funderar på att gå dit men får se.

Idag har jag suttit och ritat tjugofem sidor till Bruno, bara i blyerts såklart. Det är väldigt kul! Och det är lättare att koncentrera sig när vinden viner utanför fönstret än när det är högsommar och strålande sol. Oktober månad är otroligt vacker tycker jag, precis alla träd i Stockholm skiftar mellan grönt, gult och illrött. Det är så fint att det bara ser kitschigt ut på bild när man ska fota. Jag går långa promenader varje dag och lyssnar på Lillelördag och En varg söker sin pod. Hoppas att ni njuter av hösten lika mycket.