God fortsättning och Gott nytt år

bild

Jag har haft lite julledigt från böcker och ritande och vilat upp mig i Italien. Ätit mycket god julmat och lapat solljus, druckit kaffe på kaffebarer i Trastevere och spanat på italienare. Man kan ju göra värre saker på sin ledighet…nu är jag igång igen och jobbar, det är nytt år och nya tider. Jag undrar vad som kommer att hända det här året. Jag hoppas på att 2014 blir ännu bättre än det förra, och kanske lite lugnare. Förra året reste jag tio gånger räknade jag ut, mest i jobbet. Eftersom jag är en hemmakatt och vanemänniska ut i fingerspetsarna kände jag mig som en sliten jetsetter till slut, inte på ett glamouröst sätt utan bara grå. Men så känner man sig ofta vid slutet av året. Nu blir det nya tag, nya bättre vanor och ett nytt jag! En kompis sa att det viktigaste är vad man gör, dom tio-tolv första dagarna på ett nytt år, för det är det som sätter standarden för vad man gör resten av året. Men det är ju ungefär så länge ett nyårslöfte brukar hålla också, så det blir nog inga problem..