Info om Bruno 3000 på Åsa Anderberg Strollos hemsida och sommarkänslor

bruno

HÄR kan den som vill läsa lite om Bruno 3000, den första av minst tre böcker om Bruno. Nu har höstens bokkatalog kommit från tryck också från Alfabeta, med pressbilder och en längre text om vår bok, tänkte lägga upp det här på bloggen så fort jag fått katalogen. Det känns så otroligt roligt och spännande med detta boksläpp!

Annars är det mest sommarkänslor hela dagarna, för mig. Tjugo grader i stan, syrenerna blommar, bin och humlor är som galna och fåglarna också. Snart får man höra näktergal, om man har tur. Jag var på mitt sommarställe i maj och badade faktiskt, även om jag bara var i i två sekunder. Det var härligt. Jag ser fram emot den här sommaren väldigt mycket. Livet blir så enkelt på sommaren. Maten kan grilla sig själv, kläder behövs inte, har man tråkigt är det bara att bada, det blir aldrig riktigt mörkt så det är lika bra att vara uppe. Alla är lite gladare och lite lättare. Sen, efter semestern, är alla fem kilo tyngre och inte lika glada…haha.