Kom och häng på Bokmässan

pamyren

Det skulle vara kul att träffa så många som möjligt på mässan. Mitt schema på årets Bokmässa ser ut så här:

Fredag: Förlagsfest för Kartago

Lördag: Seminarium 12.30, signering 13.00 – 13.30

Söndag: UR-sänt seminarium 15.00, signering 16.00 – 16.30

Hoppas att många kommer att vara i Göteborg. Signeringarna är vid Kartagos monter och seminariet på söndagen är i K2, var det nu är.

Det här har varit den bästa sommaren på länge förresten. Inte för att jag har varit ledig speciellt mycket eller åkt på fantastiska utlandsresor, jag har mest varit på landet. Men jag har fått se Dalarna, Skåne och Värmland från sina bästa sidor, fiskat på Glafsfjorden, vandrat flera mil och latat mig i hängmattan. Det har varit varmt och soligt nästan hela tiden, i hela Sverige. Hur ovanligt är inte det?  Jag kommer att sakna den här sommaren. Just nu regnar det ute och man känner att hösten är på väg. Alla löpsedlar pratar om krispiga höstkläder och nya maxade träningsprojekt. Jag ska försöka ha kvar den här myren i huvudet så länge som möjligt.

2 Kommentarer

Gå med i diskussionen och berätta din åsikt.

Håkan
22 september, 2013 kl. 13:59

Just i år kommer jag inte att kunna åka till bokmässan i Göteborg. Helgen är uppbokad med andra aktiviteter. Det blir faktiskt första gången sedan 2001 som jag inte åker till bokmässan.

Julia
22 september, 2013 kl. 16:14
– Svar till: Håkan

Vad tråkigt. Men du kanske är trött på mässan i såna fall? Själv är det första gången jag åker dit och jag har fjärilar i magen :) Brukar inte tycka om att umgås med så mycket människor samtidigt men det kanske blir kul vem vet. Hoppas att du ska göra nåt roligt i helgen.