Nu finns jag på Twitter och Insta

1-kopia2

För ett drygt halvår sedan trodde jag aldrig att jag skulle börja twittra, jag var helt oengagerad i alla sociala medier och hade aldrig bloggat t.ex. Men ju mer man ger sig in i det ju större blir pressen att vara med i ALLT, och så märker man att det är ganska roligt och inte så svårt som man trodde. Undrar vad nästa steg blir. Jag är en sådan person som gillar att lämna mobilen avstängd, aldrig orkar fota när jag gör något roligt, hatar att sitta framför datorn etc. Men det kanske håller på att förändras? @julia.thorell heter jag i alla fall där.

Helgen i ett ord:

EUPHORIA!

Vi hade picknick i Vitabergsparken som såg ut som en sommarfestival, var på vernissage i Sven-Harrys konsthall, fest i ett konstnärskollektiv och sist en oklar bild på mig och artisten Näääk och en argentinsk farbror i papier mache.

2 Kommentarer

Gå med i diskussionen och berätta din åsikt.

Sab
1 augusti, 2012 kl. 08:16

Julia kan du ta bort taggen för mitt namn?

Julia
1 augusti, 2012 kl. 15:48

Ok, fixat!