Vårkänslor i Stockholm, kämpande med barnbok och bara ben

juliathorellphoto

Hej bloggen! Nu är våren äntligen i Stockholm och det är sol och sjutton grader ute. Jag peppar för att få gå runt med bara ben igen. Jag kämpar även på med att få klart min barnbok, förutom att jobba med Bruno-barnböckerna.

För att förtydliga: Jag håller alltså på med en egen barnbok, målad i akvarell, som jag lägger upp bilder från här då och då. Kontakt är skrivet för Natur & Kultur, utgivningsdatum är satt till vintern, titel och omslag är fixat. Men det går låååångsamt att färglägga uppslagen, speciellt i akvarell. Jag kämpar! Om det är någon som har något tips om hur man effektiviserar akvarell så tipsa gärna.

En gång i tiden kände jag en person som alltid sa ”kämpa” när hon skulle säga hejdå, hälsa osv. Som en uppmaning. Jag tyckte att det var obegripligt och irriterande varje gång. Vad menas med det, är det ett hån, eller uppmuntran? Men nu börjar jag förstå henne. Man behöver säga kämpa till sig själv varje dag, speciellt när man jobbar med stora projekt. På Instagram lägger jag upp fler bilder från barnboken.