Det där med att slänga älsklingar

thorellillustration

Hej kära blogg. Nu är det november och fullt med snö ute. Ingen vinterkappa går att knäppa i mitt tillstånd men jag löste det genom det ekonomiska knepet att köpa en ny.

Jag har just slängt en av mina favoritbilder från mitt barnboksprojekt, en bild som jag själv tycker är fin men som inte tillför något till storyn och inte är så lätt att läsa av. Ovan syns en snutt av den. Det är alltid lika svårt att slänga bilder, och det blir många som kasseras i slutänden. Jag tröstar mig med att bilderna som hamnar i någon byrålåda kanske kan visas upp på någon utställning, eller kanske återanvändas på något sätt? Bilderna blir som älsklingar, som man inte vill släppa ifrån sig. Farligt.

Förresten så tipsar personalen på Akademibokhandeln i Skrapan och Akademibokhandeln i Sickla om Bruno 3000 just nu, den frontas under ”Personalens tips”! Jättekul tycker vi! HÄR går det att köpa boken. Hej så länge.