Inspirationsbilden till omslaget till Juni

Det är vissa som undrar över varför omslaget till Juni ser ut som det gör. Det här är bilden jag har inspirerats av, en bild från när jag var liten. Det är jag som står på bilen, Jesse, Jacob och Mira står runtom och inne i bilen sitter min storebror. Pappa har fotat. Vi tillbringade somrarna i kollektivet Skogsnäs i Ångermanland och det är där fotot är taget. En fin bild tycker jag!

Jag är alltså uppvuxen i Stockholm med min mamma, pappa och storebror men på somrarna var vi i Skogsnäs.

2 Kommentarer

Gå med i diskussionen och berätta din åsikt.

Lisah Silfwer
1 maj, 2012 kl. 11:14

Du är lika cool och kavat då som nu. Julia FTW! Kram på dig

Julia
1 maj, 2012 kl. 15:40

Tack Liz! Jag vet inte om jag var så kavat, men jag var en riktig liten flummare då som nu…:) Kram