Releasefest för barnboken Bruno 3000!

fotofestIMG_6816IMG_6790 copy

I fredags var det releasefest för barnboken Bruno 3000, och det var en kväll jag och Åsa aldrig kommer att glömma! En sån varm och underbar sommarkväll, så mycket folk, så mycket glädje i luften. Det var jättevarmt inne i lokalen Zoo People på Södermalm så vi satte ut solstolar utanför på gatan där alla kunde sitta. Självklart med Bruno-loggor på. Signeringspennorna tog slut, böckerna sålde slut, Bruno tablettaskar försvann i ett nafs, tipsrundan spårade ur, allt bubbel och allt snacks gick åt. Jag och Åsa hann knappt prata med alla, så som det brukar vara på releasefest. Men vi är väldigt tacksamma över alla fina gäster som kom, och över att Alfabeta ordnade den här releasen.

Som författare och illustratör jobbar man med ett projekt så länge ensam (eller i det här fallet två personer). Att få komma ut och fira den färdiga produkten med nära och kära och kollegor betyder SÅ mycket då. Det blir ett tillfälle att leva på länge, länge.

På bilderna syns jag med Bruno-boken, alla fina blommor och presenter som förgyller hemmet efteråt, och en bild på min kära kusin Bibata och mig. En fotograf var där och förevigade kvällen eftersom jag inte hann ta ett enda foto (!), vi får se hur dom bilderna blev. Nu ska jag pusta ut lite och bara njuta. En varm känsla av tacksamhet i magen.