Vårvittring och samtal på SIS

juliathorellportratt

Just nu gör jag inte så mycket, går mest runt och väntar på våren. Men den dröjer verkar det som. Jag är så trött på vinterjacka och frissigt hår nu, jag vill ha solglasögon och tygskor! Och cykla. Det känns helt overkligt att man ska kunna cykla snart. Så länge nöjer jag mig med att Instagramma gamla foton och snegla på min bokföring som ligger i en pärm underst i en bokhög. I min garderob.

Jag kommer att delta i ett samtal på Stockholms Internationella Seriefestival i slutet av april förresten. Någon av dagarna, vet inte vilken än. Men det ska bli roligt.

Saker jag ser fram emot att göra:

  • Cykla
  • Sitta på en uteservering med solglasögon och huttra
  • Lyssna på fåglarna som väcker en varje morgon
  • Plocka vitsippor
  • Äta påskgodis

M.m.