Hej måndag! Och en tecknares trassliga vardag

Bild från förrförra helgen. Känns som en helt annan årstid?

Veckans plan:

Måndag: Rita. Köpa nya bläckpatroner till skrivaren.

Tisdag: Rita.

Onsdag: Rita.

Torsdag: Rita.

Fredag: Rita. Preliminärt omslag och text om nya boken ska vara klart!

Kul va? Det är mitt schema. Det låter kanske mindre än vad det är. Jag är inne i en seg period just nu, med storyn. Inget blir som jag vill, allt har vecklat in sig till att handla om något helt annat än det jag hade tänkt. Arbetet går trögt, som att ta sig fram i sirap. Hur ser er vecka ut? Drick virtuellt kaffe med mig, snälla..

3 Kommentarer

Gå med i diskussionen och berätta din åsikt.

Håkan
1 oktober, 2012 kl. 21:47

Det låter ändå som att du har en plan och koll på läget. Jag är säker på att det kommer att ordna sig. Hur min vecka slutar vet jag inte. Jag ska bli uthyrd fr.o.m. torsdag och jobba på ett annat företag fram till jul. De har bra kaffe fick jag veta när jag var där på intervju. Jag ska önska dig ett tyst lycka till varje gång jag tar en kopp.

Julia
2 oktober, 2012 kl. 06:27

Du anar inte hur glad jag blev av din kommentar! Det kändes som om nån satte sig bredvid mig i fikarummet…haha. Det låter jobbigt att inte riktigt veta hur veckan slutar. Men gott kaffe låter ju lovande? Du får gärna berätta mer om du vill, någon gång. Hoppas du hade en fin bokmässa. Lycka till själv på torsdag :)

Hej måndag! Och en tecknares trassliga vardag | Julia Thorell | Skrivarfärg
2 oktober, 2012 kl. 19:30

[…] the rest here: Hej måndag! Och en tecknares trassliga vardag | Julia Thorell Category: […]