Jag älskar att göra väggmålningar

Det är något av det bästa jag vet. Jag fått ett par förfrågningar om att göra två väggmålningar men tyvärr har jag inte haft tid. Än. Tyvärr så känns det som om man aldrig har tid till någonting i ritväg, man behöver oceaner av tid känns det som. Men det är något speciellt med att göra STORA saker, speciellt när man jobbar mycket med serier och illustration. Det här är en väggmålning jag gjorde i Vita havet på Konstfack 2010. Några andra elever hjälpte mig att färglägga den och vi stod på stegar och höll på. Det var kul! Jag skulle gärna vilja göra något sånt igen.

3 Kommentarer

Gå med i diskussionen och berätta din åsikt.

Carp
23 oktober, 2012 kl. 07:54

Du kommer få göra något sådant igen. Sen, i nästa lägenhet. :)

Julia
23 oktober, 2012 kl. 11:52
– Svar till: Carp

Yay! Det vill jag gärna. En fondvägg med ett gigantiskt porträtt på dig och Jonnie i naturlig storlek

Julia
23 oktober, 2012 kl. 11:59
– Svar till: Carp

Ja! En fondvägg med ett gigantiskt porträtt på dig och Jonnie i naturlig storlek….i sovrummet :)